dilluns, 8 d’octubre del 2018

COLÒNIES A MAS GORGOLLEls nens i les nenes de cicle inicial han anat de colònies a Palamós, a Mas Gorgoll.

El viatge en autocar va anar molt bé. Tenien moltes ganes d'arribar a la casa de colònies, estaven una mica impacients però molt contents i feliços.

FOTOS AUTOCAR ANADA

Han estat unes colònies molt divertides i emocionants. El tema ha estat el dels PIRATES. Hem après moltes coses sobre ells gràcies als monitors que ens han introduït en el món d'aquests personatges tan interessants.
Al crit de "Som!, som!, som!... una pirates som! començaven les diferents activitats que hem fet a la casa.

FOTOS ACTIVITATS PIRATES

I evidentment havíem d'agafar força per continuar les activitats amb àpats dignes dels millors pirates de la Mediterrània.

També hem gaudit de diferents moments de joc. La casa tenia un terreny immens i tancat que ens permetia moure'ns lliurement sense cap perill.

FOTOS DELS MOMENTS DE JOC

Abans d'anar a dormir ens vàrem reunir tots en una sala i allà va tenir lloc una fantàstica desfilada de pijames. Va ser molt divertit!

DESFILADA DE PIJAMES

Després cadascú va anar cap a la seva habitació. Però encara faltava una bona estona per què ens quedéssim adormits!!

FOTOS HABITACIONS

El divendres vàrem trobar un tresor. Som tan bons que ens han concedit un diploma que certifica que som pirates. Mireu. mireu!!

1r A


1r B
Divendres després de dinar tornàvem cap a casa, molt cansats, però amb la motxilla ben plena d'experiències positives i inoblidables.

FOTOS TORNADA DE COLÒNIES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada